Over ons

Over ons

Bedrijfsinformatie over VDMakelaar.nl!


Passie voor wonen

Zo’n 15 jaar geleden is tijdens de opleiding Vastgoed & Makelaardij  bij Stephan van de Moosdijk de passie voor woningen en vastgoed echt gaan groeien. Vanaf dat moment heeft altijd alles in het teken gestaan van woningen en het bemiddelen daarin. Daarnaast heeft hij ook nog bredere ervaringen opgedaan in bouwkundig opzicht die ten goede komen aan de advisering van klanten.


Na zo’n 10 jaar werkervaring in de verkoop en verhuur van woningen is VDMakelaar ontstaan. Binnen zijn eigen makelaarskantoor in Sint-Oedenrode kan hij al zijn ervaring en passie kwijt voor het realiseren van woonwensen.


Klant centraal

Binnen VDMakelaar staat de klant centraal. Naast de aandacht voor uw huis is er ook veel aandacht voor u. Door regelmatig contact blijft u op de hoogte van de voortgang van de verkoop van uw woning. VDMakelaar vindt het van belang dat u op de hoogte bent en betrokken blijft bij de verkoop.


Werkwijze

Elke woning heeft een andere aanpak nodig. Door een gedegen verkoop- en marketingplan en daarnaast een kwalitatief hoogwaardig presentatiepakket heeft u de beste tools in handen om uw woning te kunnen verkopen.


Door het vooraf afbakenen van de doelgroep voor uw woning kunnen we een verkoopplan op maat maken, waarbij we kijken naar de wensen die deze groep kopers heeft en waar deze te benaderen zijn.


VDMakelaar kiest bewust voor aandacht

Veel makelaars hebben tegenwoordig een overvolle portefeuille met veel huizen. Het maakt ze niet uit welk huis ze verkopen. VDMakelaar wel. We willen uw huis verkopen. We werken dan ook bewust met een kleine portefeuille, waardoor er meer aandacht is voor u en uw huis.


Daarnaast nemen we geen woningen aan die een directe concurrent vormen van woningen die bij ons in de verkoop staan, zodat we de volle aandacht kunnen schenken aan uw huis. We hebben regelmatig contact over de voortgang en zorgen ervoor dat uw huis onder de aandacht is én blijft.


VDMakelaar kiest bewust voor partners

VDMakelaar is zich er ter degen van bewust dat u niet alles zelf kunt doen. Vandaar dat VDMakelaar standaard door professionals ondersteund wordt. We werken samen als een team om uw woning de meest ideale presentatie te geven. Om de presentatie van uw woning zo ideaal mogelijk te maken wordt o.a. in het presentatieteam gebruik gemaakt van onder andere een professionele fotograaf, een woningstyliste en een online marketingspecialist. Samen verzorgen zij de perfecte woningpresentatie.


Daarnaast kunnen we de potentie van de woning op een andere manier naar voren brengen. Hoe VDMakelaar dit doet, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Wanneer u meer wilt weten over deze mogelijkheden neem dan contact met ons op.


Uitgebreid advies

Door de brede kring aan partners waar VDMakelaar mee samenwerkt, kunnen wij u op alle gebieden die met wonen en woningen te maken hebben adviseren en begeleiden. Ook kan VDMakelaar met behulp van de partners uw zorg in zijn geheel wegnemen, dit kan in de meest uitgebreide vorm. 


Wij kunnen uw woonwensen laten uitkomen!

Interesse? Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met VDMakelaar neem direct contact op!

2017 © Copyright VDMakelaar.nl designed by DevelopID.nl