Diensten

2015 - 2021 ┬ę Copyright VDMakelaar.nl designed by DevelopID.nl

Diensten

Wat VDMakelaar.nl voor u kan betekenen!


VDMakelaar is gespecialiseerd in het realiseren van woonwensen!


Verkoop van uw woning

Het verkopen van uw woning is voor u een belangrijke beslissing.

Wij begrijpen dit gevoel.


VDMakelaar wil samen met u dit proces zo goed mogelijk laten verlopen, met oog voor u en voor uw woning. VDMakelaar neemt u bij dit gehele proces bij de hand vanaf het intakegesprek tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Door een gedegen verkoopplan presenteert VDMakelaar uw woning zo perfect mogelijk.


VDMakelaar werkt op basis van wederzijds vertrouwen en hecht waarde aan een lange termijnrelatie. Hierop is onze gehele dienstverlening gebaseerd.


Ook voor een second opinion kunt u terecht bij VDMakelaar. Staat uw woning al even te koop bij een collega-makelaar? Wij zijn maar al te graag die frisse wind die de verkoop van uw huis nieuw leven inblaast.


Neem contact op met VDMakelaar voor een ori├źnterend gesprek.


Aankoopbegeleiding voor uw woning

Het aankopen van een woning is voor veel mensen geen dagelijkse kost. Het is een hele grote beslissing waarbij er vaak op gevoel gekozen wordt. VDMakelaar kan u daarin ondersteunen door u professioneel te adviseren over de woningwaarde en u te wijzen op de bouwkundige staat van de woning. Dit alles zorgt ervoor dat u op een bewuste manier uw droomwoning aankoopt. VDMakelaar begeleidt u vanaf het intakegesprek over uw woonwensen tot aan de sleuteloverdracht.


Verhuurbegeleiding

VDMakelaar kan u ondersteunen en begeleiden in het verhuren van uw onroerend goed, of dit nu tijdelijke verhuur is of als belegging, VDMakelaar kan u daarbij van dienst zijn.


Laat u overtuigen en neem direct contact op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-41 48 14 04 of via info@vdmakelaar.nl