Partners

Wij bekijken met u en een geselecteerd team van experts naar uw woning en stellen een marketingplan samen om uw woning duidelijk, opvallend en wellicht anders, in de markt te zetten.


Wij nemen bewust een klein aantal woningen tegelijkertijd in de verkoop zodat wij de focus op uw woning kunnen garanderen!


VDMakelaar is zich er ter degen van bewust dat u niet alles zelf kunt doen. Vandaar dat VDMakelaar op verschillende vakgebieden door professionals wordt ondersteund. We werken samen als een team om uw woning de meest ideale presentatie te geven.


Wij zijn trots op onze partners en stellen ze op deze pagina aan u voor:

Het heeft veel voordelen om een interieurvormgever bij uw verkoopplannen te betrekken. Niet alleen u maar ook potentiële kopers krijgen een ander beeld van uw interieur. Dit zal, door middel van een van te voren goed doordacht plan, beter aansluiten bij de verwachtingen van de toekomstige kopers. De bestaande elementen in uw woning worden samen met de nieuwe sfeer gecombineerd tot een aansprekende stijl.


Door professionele woningfotografie komt iedere woning beter tot zijn recht. VDMakelaar werkt uitsluitend samen met professionals die oog hebben voor detail.


Goede belichting en mooie, volle kleuren met hier en daar een creatieve inslag maakt uw woning aantrekkelijker en nodigt uit tot bezichtiging.

Indien u besluit uw woning te verkopen, is het van groot belang dat uw woning onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. De kans is groot dat uw toekomstige kopers veel tijd op internet en sociale netwerken besteden.


VDMakelaar stelt voor veel woningen een 'Online presentatieplan' op, in samenwerking met de online specialisten van Developid zodat uw woning de (online) aandacht krijgt die het verdient en positioneren wij uw woning perfect voor de juiste doelgroep.

Bouwservice Van de Moosdijk heeft ruime ervaring in de bouw en werkt nauw samen met VDMakelaar. Samen schetsen zij een realistisch beeld van de mogelijkheden van uw woning.


Of het nu gaat om een kleine verbouwing van de zolderkamer, plaatsen van een dakkapel, of een grootschalige verbouwing: Bouwservice Van de Moosdijk is hiervoor uw bouwbedrijf.'Berry Markus Schilderwerken' is het schildersbedrijf in Sint Oedenrode en omstreken. Door zijn oog voor detail en zeer secure werkwijze heeft hij in de afgelopen jaren een zeer tevreden klantenkring weten op te bouwen. 


De medewerkers zijn goed opgeleid en hebben inmiddels een rijke ervaring in zowel schilderwerken binnenshuis als uitdagende schilderwerken buitenshuis.

Van tegelwerk tot complete badkamer


Van Hoof Tegelwerken is in 2000 opgericht door Corjan van Hoof en inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een goed team van ervaren vakmensen. Van Hoof Tegelwerken levert maatwerk en persoonlijke service voor een scherpe prijs.


Rob van Schijndel Installatie techniek levert al meer dan 10 jaar een breed scala aan producten en diensten, loodgieterswerk, verwarming, renovatie, energiebeheersing, onderhoud en service.


Door korte lijnen kunnen wij sneller werken en scherpere prijzen hanteren.


'Voets - van Hemmen is het stucadoorsbedrijf uit Gemonde. Het werkgebied bevindt zich in het het zuiden van Nederland. Het bedrijf verricht al haar stucadoorswerkzaamheden in zowel de particuliere- als zakelijke markt.


Zij werken nauw samen met VDMakelaar om huizen voor of juist na de verkoop helemaal 'strak' af te werken!


Door effectief samenweken geven uw woning de aandacht die het verdiend en positioneren wij uw woning perfect voor de juiste doelgroep.

 

Wij verkopen niet alle woningen maar uw woning!

 

Met een realistisch beeld van de markt,

een duidelijke prijs voor een gerichte campagne, veel creativiteit en een goede samenwerking boeken wij resultaat!

 

Laat u overtuigen en neem direct contact op!

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-41 48 14 04 of via info@vdmakelaar.nl

2017 © Copyright VDMakelaar.nl designed by DevelopID.nl